Land of Confusion

[Lock] Land of Confusion Kampanjen

kampanj blogg

Land of Confusion

Vi började kvällen med att spela introlåten “Land of Confusion” med Genesis för att komma in i rätt stämning. Pöbelmännen fick sedan spela in sig i sina karaktärer en och en.

Marcus Milton

Klockan ringer 07.00 och sparkas omedelbart ner på golvet. Tre timmar senare vaknar Marcus upp och paniken sprider sig inom honom, han är sen till jobbet igen och den här gången kanske inte hans kollega Freddy Montana lyckas övertala Mr.Gregory om att Marcus är ute på jobbrelaterade ärenden.

En snabb språnmarch följer och alldeles lagom till lunch är Marcus på plats. Freddy har mörkat hans översovning, men chefen är väldigt nära att genomskåda Marcus. Mr.Gregory påpekar att Marcus är den tredje bästa säljaren på New Mazda Chicag (NMC) och det är ju skit. Freddy ligger i topp med ett snitt på tre bilar i månaden och chefen själv säljer ju runt två bilar i månaden trots att han inte jobbar ute i bil parken. Marcus sålde en bil förra månaden och månaden innan det krängde han iväg en sprillans ny Mazda RX7:a till sin gode vän Bob, men det var nästan med förlustmarginal så det är inte så mycket att vara stolt över.

Mitt i lunchen ringer Noda och uppdaterar Marcus om syrrans nya “pojkvän”. Nån form av crackpundare med spikar i håret om man nu skall tro på Nodas snack. Förutom det så lovar Marcus att han skall plocka upp Noda när han slutat på kneget, men det är något som snabbt förträngs och glömms bort.

Efter kneget bär det genast av mot en lokal klubb för den stundande DJ spelningen. Freddy är med och visar stolt upp sin nya batic-tröja. Tydligen 3 för 10$ på en bakgata alldeles vid BellaDonna. Gigget går bra och Marcus är inte hemma förens tidig gryning. Två timmars sömn och sen är det dags för jobb igen och en lång väntan på kvällens händelser. Stjärnskådningen med grabbarna, eller snarare grillningen och chans att ta en börs. Möjligen också kika på den där kometen som tydligen skall pacera runt 22.30. Hejly eller vad fasen den hette. [FORTSÄTTNING KOMMER]

EFTER DETTA SKALL RESTERANDE SPELARE IN.

Comments

wempa23

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.